Hyväntekeväisyys

Poljemme opiskelijoiden hyvinvoinnille

Wappumankeli ja Maastomankeli ovat tänäkin vuonna mukana hyväntekeväisyydessä. Tänä vuonna opiskelijoiden mielenterveysviikko on 8.-14.4. Vaikka itse pyöräily ajetaan vasta 20.4., poljemme silti opiskelijoiden mielen hyvinvoinnin puolesta!

Pyöräilyllämme tahdomme kiinnittää huomiota opiskelijoiden psyykkisiin vaikeuksiin, raskaaseen opiskeluarkeen ja toimeentulosta aiheutuviin paineisiin, jotka kaikki ovat olleet pahenemaan päin koronapandemian jälkeen*. Helpottaaksemme opiskelijoiden arkea keräämme rahaa Nyyti ry:n toimintaan heidän keräyksensä kautta. Voit lahjoittaa suoraan Nyyti ry:lle seuraamalla alla olevia ohjeita. Kirjoita viestiksi ”Wappumankeli24”, jotta voimme lopuksi laskea keräämämme lahjoitukset. Nyyti ry:n rahankeräysluvan löydät tästä linkistä.

  • Avaa MobilePay
  • Valitse Lähetä ja syötä vastaanottajan numeroksi 76167
  • Näet saajana Nyyti ry:n
  • Syötä haluamasi summa
  • Hyväksy maksu pyyhkäisemällä Maksa

*Lähde: Nyyti ry

Nyyti ry on opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä edistävä järjestö. Se tarjoaa opiskelijoille ja opiskeluyhteisöille tietoa, tukea ja toimintaa mielen hyvinvointiin ja opiskelussa jaksamiseen ja tekee myös vaikuttamistyötä mielenterveysystävällisen opiskeluarjen puolesta ja mielenterveysongelmien normalisoimiseksi.